Ambassadører

TUBAs ambassadører støtter TUBAs arbejde. Nogen er vokset op med forældre, der ar et misbrug - andre ikke - men fælles for dem alle er, at de er enige med os om, at INGEN SKAL VOKSE OP MED FULDE FORÆLDRE. Se og hør hvorfor og hvordan ambassadørerne støtter TUBAs arbejde.

 
Thomas HelmigThomas Helmig Musiker og ambassadør for TUBA

"Der er så mange børn, der lider under det her - det vil jeg gerne være med til at sætte lidt mere lys på. Derfor støtter jeg TUBAs arbejde."

Se videoen med Thomas Helmig og hør hvorfor han støtter TUBA

Lotte SvendsenLotte Svendsen Filminstruktør og ambassadør for TUBA

"Hele min barndom har jeg brugt en masse kræfter på at lade som om, at jeg var normal og gemme, at jeg boede sammen med min far, der drak. Alle vidste det godt, men turde ikke at spørge. Jeg ville ønske, at der havde været et sted som TUBA til mig dengang. Derfor bliver jeg også så provokeret over, at hjælp til denne målgruppe ikke er et fast og sikkert tilbud i vores samfund. Det vil jeg gerne være med til at kæmpe for, at det bliver. "

Se videoen med Lotte Svendsen og hør hvorfor hun støtter TUBA

Peter IngemannPeter Ingemann Tv-vært og ambassadør for TUBA

"Jeg følte mig helt utroligt alene som barn til trods for, at jeg havde min mor og min søster - og endda min alkoholiske far at tale om problemerne med. Jeg troede ikke, der var andre end mig, der havde en barndom som min. Det var der desværre, og det er der i høj grad også i dag. Gid vi talte om alkoholisme! Det vil TUBA, og jeg gerne gøre noget ved."

Kaspar Colling Nielsen Forfatter og ambassadør for TUBA

"Alt i alkoholfamilier handler om den alkoholiserede. Så det er så vigtigt, at der er et sted som TUBA, hvor børnene er i centrum". 

Ida CorrIda Corr Sangerinde og ambassadør for TUBA

"Det arbejde, TUBA gør, for de her unge mennesker er så ubeskriveligt vigtigt, fordi der er så mange konsekvenser for børnene under forældrenes misbrug."

"TUBA tilbyder et sted til de her unge mennesker, hvor de kan være uden at være flove og skamme sig. Det er der ikke mange andre, der gør. Derfor er TUBAs arbejde uvurderligt, og det vil jeg vildt gerne bakke op om."

Se videoen med Ida Corr og hør hvorfor hun støtter TUBA

Frank Jensen Overborgmester Københavns Kommune og ambassadør for TUBA

"Jeg vil gerne forstå konsekvenserne af at være barn af en misbruger bedre, og det synes jeg også, at endnu flere skal. Derfor synes jeg, at TUBAs oplysende arbejde er fantastisk."

Se videoen med Frank Jensen og hør hvorfor han støtter TUBA

Mette HornMette Horn Skuespiller og ambassadør for TUBA

"Vi fortjener alle sammen en fair chance for at kaste os ud i livet fuld af tillid og glæde, og det kan nogen gange være en smule svært, hvis man er vokset op i en familie med misbrugsproblemer. Der er jo nok ikke nogen tvivl om, at det at vokse op i en familie med misbrugsproblemer er noget, der er meget mere invaliderende, end vi nok egentlig er klar over. Derfor er TUBAs arbejde så vigtigt."

Se videoen med Mette Horn og hør hvorfor hun støtter TUBA

Ida GardIda Gard Sangerinde og ambassadør for TUBA

"Jeg synes, TUBAs arbejde er specielt vigtigt, fordi der er så mange, der lider under forældres misbrugsproblemer, som ikke har nogen steder at gå hen. Det er meget tabubelagt at tale om, at vores viking-drukkultur ikke altid er udelukkende positiv."

Johs NørlykkeJohs Nørlykke Musiker i bl.a. Vincent van go go og ambassadør for TUBA

"TUBAs motto siger alt: 'Ingen skal vokse op med fulde forældre'. Det giver bare så enormt meget mening i det her land, som har nogle lidt løse alkoholvaner."

Se videoen med Johs Nørlykke og hør hvorfor han støtter TUBA

Marie Keis UhreMarie Keis Uhre Forsanger i Lilyphone og ambassadør for TUBA

"Jeg kommer selv fra en meget kreativ familie, men også en familie med misbrug og skæve sind. Så jeg har gået i terapi i TUBA og ved, hvor vigtigt det er, at vi får nogle redskaber og et forum, hvor vi kan tale med hinanden. Jeg støtter TUBA, fordi det er så vigtigt at få bekæmpet den her stilhed omkring alkoholisme."

Se videoen med Marie Keis Uhre og hør hvorfor hun støtter TUBA

Lise DresLise Dres Sangerinde og ambassadør for TUBA

"Jeg synes, at det er vigtigt at støtte TUBA, for så længe vores samfund er skruet sammen, som det er, så er TUBA de eneste, der varetager det her område."

Se videoen med Lise Dres og hør hvorfor hun støtter TUBA

Mads MouritzMads Mouritz Sanger og ambassadør for TUBA

"TUBA er den eneste organisation, jeg kender, der arbejder koncentreret med børn og unge, der har været udsat for misbrug i familien. TUBA tager fat i kernen og arbejder seriøst med noget, som er et problem."

Se videoen med Mads Mouritz og hør hvorfor han støtter TUBA

Peter A.G.Peter A.G. Musiker og ambassadør for TUBA

"Jeg synes, at det er så unfair, at børnene - uden helt rigtigt at forstå, hvad et misbrug er - skal leve med det. TUBA tilbyder en snak om noget, der er rigtig svært at tale om - derfor er det godt, at TUBA er."

Se videoen med Peter A.G. og hør hvorfor han støtter TUBA

Christian MejdahlChristian Mejdahl Fra bestyrelse til ambassadør

"Jeg har haft en god oplevelse af at have været medlem af TUBAs bestyrelse og der set, hvilket behov der er for TUBA, og de gode resultater af TUBAs arbejde. Derfor vil jeg gerne fortsat støtte TUBAs arbejde med at hjælpe unge i svære situationer."

ConquerorsConquerors Musikere og ambassadører for TUBA

"Mange uskyldige børn og unge af misbrugere står med et ansvar, der ikke er deres. Vi vil gerne støtte TUBA's arbejde med at sætte fokus på det vigtige i at bryde tabuet, så disse børn kan få hjælp til at slippe det urimelige ansvar.

Help is on the way ..."

Se Conquerors støttevideo til TUBA