Drop-In møde: At blive mor eller far

TUBA-afdeling: 
Tidspunkt: 
Torsdag, 16 maj, 2019 - 16:00 til 17:30

- Hvordan er man overhovedet en god mor eller far? Hvorfor har jeg behov for at gøre alting perfekt for mit barn?

Få viden om, hvordan din opvækst i en familie med misbrug kan påvirke, hvordan du er og oplever verden i dag. Denne dag handler det om, når man selv bliver mor eller far.

Mange unge, der er vokset op med forældre med misbrug, er bekymrede for at give ”noget dårligt” videre til egne børn. Vi vil se på, hvordan vores egen opvækst kan have indflydelse på den måde, vi selv er forældre. Hvordan hjælper vi børn til at blive trygge børn, og hvordan tackler vi os selv i svære situationer med dem.

Drop-In betyder, at du bare kan møde op uden at melde dig til først. Du kan selv vælge, om du bare vil møde op til et enkelt møde, der fanger din interesse eller om du vil komme til flere. Du skal dog vide, at vi desværre kun har plads til omkring 70 deltagere, og det er enkelte gange ikke tilstrækkeligt. Kommer der flere end 70, bliver vi desværre nødt til at afvise ved døren. Man kan ikke tilmelde sig, så vi kan kun opfordre til, at du kommer i god tid.

Umiddelbart efter Drop-In, kl. 16:00-17:30, afholder vi en refleksionsgruppe. Her vil der for dem, der er interesserede i det, være mulighed for at gå mere personligt i dybden med nogle af de emner, der er blevet berørt. I refleksionsgruppen kan man dele tanker og følelser med andre samt få rådgivning fra terapeuterne.

Mødet er et undervisningstilbud og ikke terapi – og er beregnet for unge i TUBAs målgruppe (14-35 år).

Vi glæder os til at se dig!