Drop-In møde: Følelser og uro

TUBA-afdeling: 
Tidspunkt: 
Torsdag, 11 april, 2019 - 16:00 til 17:30

- Hvorfor får jeg nogle gange ondt i maven uden at vide hvorfor? Hvorfor føler jeg indimellem, at min krop ikke vil gøre det, jeg vil?

Få viden om, hvordan din opvækst i en familie med misbrug kan påvirke, hvordan du er og oplever verden i dag. Denne dag handler det om følelser og uro.

Oplever du nogle gange at mærke kropsligt ubehag, men ikke vide, hvad det er? Kom og bliv klogere på, hvordan krop, følelser, tanker og handlinger hænger sammen. Hør om, hvordan en opvækst med misbrug i familien kan påvirke, hvordan du tackler dine følelser i dag

Drop-In betyder, at du bare kan møde op uden at melde dig til først. Du kan selv vælge, om du bare vil møde op til et enkelt møde, der fanger din interesse eller om du vil komme til flere. Du skal dog vide, at vi desværre kun har plads til omkring 70 deltagere, og det er enkelte gange ikke tilstrækkeligt. Kommer der flere end 70, bliver vi desværre nødt til at afvise ved døren. Man kan ikke tilmelde sig, så vi kan kun opfordre til, at du kommer i god tid.

Umiddelbart efter Drop-In, kl. 16:00-17:30, afholder vi en refleksionsgruppe. Her vil der for dem, der er interesserede i det, være mulighed for at gå mere personligt i dybden med nogle af de emner, der er blevet berørt. I refleksionsgruppen kan man dele tanker og følelser med andre samt få rådgivning fra terapeuterne.

Mødet er et undervisningstilbud og ikke terapi – og er beregnet for unge i TUBAs målgruppe (14-35 år).

Vi glæder os til at se dig!