Drop-In møde: Forstå dine følelser

TUBA-afdeling: 
Tidspunkt: 
Torsdag, 14 marts, 2019 - 16:00 til 17:30

-Hvorfor har jeg indimellem svært ved at mærke, hvad jeg føler? Hvordan kan jeg lære at håndtere mine følelser?

Få viden om, hvordan din opvækst i en familie med misbrug kan påvirke hvordan du er og oplever verden i dag. Denne dag handler det om følelser.

Kom og hør om, hvorfor følelser er vigtige, hvornår de kan spænde ben for en, og hvordan man kan blive bedre til at tackle dem. Hør også om, hvordan en opvækst i en familie med misbrug kan have betydning for det, man har lært om følelser.

Drop-In betyder, at du bare kan møde op uden at melde dig til først. Du kan selv vælge, om du bare vil møde op til et enkelt møde, der fanger din interesse eller om du vil komme til flere. Du skal dog vide, at vi desværre kun har plads til omkring 70 deltagere, og det er enkelte gange ikke tilstrækkeligt. Kommer der flere end 70, bliver vi desværre nødt til at afvise ved døren. Man kan ikke tilmelde sig, så vi kan kun opfordre til, at du kommer i god tid.

Umiddelbart efter Drop-In afholder vi en refleksionsgruppe. Her vil der for dem, der er interesserede i det, være mulighed for at gå mere personligt i dybden med nogle af de emner, der er blevet berørt. I refleksionsgruppen kan man dele tanker og følelser med andre samt få rådgivning fra terapeuterne.

Mødet er et undervisningstilbud og ikke terapi – og er beregnet for unge i TUBAs målgruppe (14-35 år).

Vi glæder os til at se dig!