Drop-In møde: Parforhold og nære relationer

TUBA-afdeling: 
Tidspunkt: 
Tirsdag, 12 december, 2017 - 16:15 til 17:45

OBS: Drop-In mødet er flyttet fra den 28.11 til den 12.12

- Hvorfor mister jeg mig selv i parforhold? Hvorfor har jeg konstant brug for bekræftelse fra min kæreste og mine venner? Hvad er grunden til, at jeg har svært ved at åbne mig?

Få viden om, hvordan din opvækst i en familie med misbrug kan påvirke, hvordan du er og oplever verden i dag. Nære relationer er temaet, vi griber fat i denne dag.

Oplevelser af svigt i opvæksten vil ofte komme til udtryk i forholdet til andre mennesker– særligt over for dem, der er helt tæt på. Få mere viden om, hvad der kan være på færde, hvilke ting du skal være opmærksom på, og hvordan I kan hjælpe hinanden, så din fortid i en misbrugsfamilie ikke ødelægger parforholdet.

I forlængelse af Drop-in afholder vi en refleksionsgruppe. Her vil der for dem, der er interesserede i det, være mulighed for at gå mere personligt i dybden med nogle af de emner, der er blevet berørt. I refleksionsgruppen kan man dele tanker og følelser med andre samt få rådgivning fra terapeuterne.

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til bornholm@tuba.dk. Mødet er et undervisningstilbud og ikke terapi - og henvender sig til unge i TUBA's målgruppe (14-35 år).

Vi glæder os til at se dig.