Drop-In møde: Parforhold og nære relationer

TUBA-afdeling: 
Tidspunkt: 
Torsdag, 7 december, 2017 - 16:30 til 18:00

- Hvorfor har jeg konstant brug for bekræftelse fra mine venner? Hvad sker der, hvis min kæreste finder ud af, at jeg ikke er perfekt? Hvad er grunden til, at jeg har svært ved at åbne mig?

Få viden om, hvordan din opvækst i en familie med misbrug kan påvirke, hvordan du er og oplever verden i dag. Nære relationer er temaet, vi griber fat i denne dag.

Oplevelser af svigt i opvæksten vil ofte komme til udtryk i forholdet til andre mennesker – særligt over for dem, der er helt tæt på. Få mere viden om, hvad der kan være på færde, hvilke ting du skal være opmærksom på, og hvordan I kan hjælpe hinanden, så din fortid i en misbrugsfamilie ikke ødelægger parforholdet.

Drop-in betyder, at du bare kan møde op uden at melde dig til først. Arrangementet er et undervisningstilbud og ikke terapi, det henvender sig til unge i TUBAs målgruppe (14-35 år) og er gratis. Du er velkommen til at lytte og lade dig inspirere af oplæggene og de andre unges fortællinger. Du kan også deltage i snakken med det, du oplever i din hverdag.

Vi glæder os til at se dig.