Drop-In møde: Retten til eget liv 1

TUBA-afdeling: 
Tidspunkt: 
Mandag, 23 oktober, 2017 - 16:00 til 17:30

- Hvorfor bruger jeg så meget energi på at sikre andres lykke? Hvorfor har jeg så svært ved at prioritere mig selv? Hvordan ved jeg overhovedet, hvad der er vigtigt for mig?

Få viden om, hvordan din opvækst i en familie med misbrug kan påvirke, hvordan du er og oplever verden i dag. Retten til eget liv er temaet, vi griber fat i denne eftermiddag.

Er du så god til at være opmærksom på andres følelser og behov, at du glemmer dine egne? Og har du tanker om, at du ikke har lige så meget ret til at være her som andre? Få viden om, hvordan din opvækst kan have påvirket dig til at overse dig selv. Vi vil sætte fokus på, hvordan du kan få hovedrollen i dit eget liv og skabe den fremtid du ønsker.

Drop-In betyder, at du bare kan møde op. Mødet er et undervisningstilbud og ikke terapi - og henvender sig til unge i TUBA's målgruppe (14-35 år). Du er velkommen til at lytte og lade dig inspirere af oplæggene og de andre unges fortællinger. Du kan også deltage i snakken med det, du oplever i din hverdag.

Vi glæder os til at se dig.