Drop-In møde: Roller og ansvar

TUBA-afdeling: 
Tidspunkt: 
Tirsdag, 17 april, 2018 - 16:15 til 17:45

- Hvorfor føler jeg mig låst fast i en bestemt rolle? Hvordan kan jeg slippe de mønstre, jeg har med mig fra min barndom? Hvorfor ender jeg altid med at tage ansvaret for alting? 

Få viden om hvordan din opvækst i en familie med misbrug kan påvirke hvordan du er og oplever verden i dag. Denne dag handler det om roller og ansvar.

Børn, der vokser op i en familie med misbrug, påtager sig ofte bestemte roller i familien, som det kan være svært at give slip på senere. Ofte står de med et stort ansvar for familiens trivsel. Bliv klogere på, hvordan din opvækst kan have påvirket dig, og hvad du kan gøre for at slippe lidt af kontrollen og ansvaret.

Drop-in betyder, at du bare kan møde op. Mødet er et undervisningstilbud og ikke terapi - og henvender sig til unge i TUBAs målgruppe (14-35 år). I forlængelse af Drop-in afholder vi en refleksionsgruppe. Her vil der for dem, der er interesserede i det, være mulighed for at gå mere personligt i dybden med nogle af de emner, der er blevet berørt. I refleksionsgruppen kan man dele tanker og følelser med andre samt få rådgivning fra terapeuterne.

Vi glæder os til at se dig.