Drop-In møde: Skyld, skam og tabu

TUBA-afdeling: 
Tidspunkt: 
Tirsdag, 24 oktober, 2017 - 16:00 til 17:30

- Hvorfor er det så svært at tale om misbruget i min familie? Hvorfor har jeg dårlig samvittighed, selv om jeg synes jeg gør det rigtige? Hvorfor får jeg ofte en følelse af, at jeg er forkert, og at det er mig, der er noget galt med?

Få viden om, hvordan din opvækst i en familie med misbrug kan påvirke, hvordan du er og oplever verden i dag. Skyld, skam og tabu er temaerne, vi griber fat i denne dag.

Har du nogensinde følt dig flov og skamfuld over din baggrund? Når man er vokset op i en misbrugsfamilie, kan skyld, skam og tabuisering fylde meget i hverdagen. Lær mere om hvorfor du fyldes af disse tanker og hvordan du kan arbejde med at frigøre dig.

Drop-In betyder, at du bare kan møde op uden at melde dig til først. Arrangementet er et undervisningstilbud og ikke terapi, det henvender sig til unge i TUBAs målgruppe (14-35 år) og er gratis. Du er velkommen til at lytte og lade dig inspirere af oplæggene og de andre unges fortællinger. Du kan også deltage i snakken med det, du oplever i din hverdag.

Vi glæder os til at se dig!