Drop-in møde: Skyld, skam & tabu

TUBA-afdeling: 
Tidspunkt: 
Torsdag, 6 april, 2017 -
16:00 til 17:30

- Hvorfor er det så svært for mig at tale om misbruget i min familie? Hvorfor har jeg en skyldfølelse indeni? Hvorfor får jeg tit en følelse af, at det er mig, der er noget galt med?

Har du nogensinde følt dig flov og skamfuld over din baggrund? Når man er vokset op i en misbrugsfamilie, kan skyld, skam og tabuisering fylde meget i hverdagen. Lær mere om, hvorfor du fyldes af disse tanker, og hvordan du kan arbejde med at frigøre dig til dette drop-in møde. 

Til drop-in møder lærer du om, hvordan din opvækst i en familie med misbrug kan påvirke, hvordan du er og oplever verden i dag. 

Drop-in betyder, at du bare kan møde op uden at melde dig til først. Du kan selv vælge, om du bare vil møde op til et enkelt møde, der fanger din interesse eller om du vil komme til flere. Du skal dog vide, at vi desværre kun har plads til omkring 70 deltagere, og det er enkelte gange ikke tilstrækkeligt. Kommer der flere end 70, bliver vi desværre nødt til at afvise ved døren. Man kan ikke tilmelde sig, så vi kan kun opfordre til, at man kommer i god tid.

Mødet er et undervisningstilbud og ikke terapi – og er beregnet for unge i TUBA's målgruppe.

Umiddelbart efter Drop-in kl. 17:45-18:30 afholder vi en refleksionsgruppe. Her vil der for dem, der er interesserede i det, være mulighed for at gå mere personligt i dybden med nogle af de emner, der er blevet berørt. I refleksionsgruppen kan man dele tanker og følelser med andre samt få rådgivning fra terapeuterne. 

Du er velkommen til at tage en ven, kollega eller kæreste med. Vi glæder os til at se dig/Jer!