tuba til "ældre"

Køn: 
Kvinde
Alder: 
42 år
Spørgsmål: 

ja mit spørgsmål går på om TUBA har overvejet også tilbyde hjælp til os der er over 35? men som stadig har brug for hjælp ift. at være vokset op i et dysfunktionelt hjem ( for mit vedkommende) elle self. alkoholisk.

Mine foældre kune lige så godt have drukket, jeg har præcis de samme udfrdringer somme mennesker fra et  alkholisk hjem :0)

Tak for svar

Svar: 

Kære du

Tak for dit spørgsmål.

TUBA har ikke planer om at udvide målgruppen, til voksne over35 år, der er vokset op i dysfunktionelle familier generelt.
Vi er med på, at mange af konsekvenserne er de samme og på den måde, tænker jeg, som du, at mange kunne få gavn af den hjælp vi tilbyder.
Når vi begrænser os til unge mellem 14 og 35 fra familier med misbrugsproblemer, så hænger det sammen med den måde vi er financieret på.

Mig bekendt findes der ikke private gratis tilbud til voksne fra dysfunktionelle hjem. Måske er der noget i kommunerne rundt omkring, jeg vil tro at det er forskellige fra kommune til kommune. De muligheder der er derudover, er at søge hjælp via egen læge eller selv betale for privatpraktiserende psykologer eller psykoterapeuter.

Jeg håber du har mod på at opsøge den hjælp du har brug for, selvom vi desværre ikke har et tilbud til dig her i TUBA.

Bedste hilsner
Camilla, TUBA