Kurser og foredrag

TUBA tilbyder kurser til fagpersoner og skoler

STOR KONFERENCE OM SENFØLGER AF VOLD

Arbejder du med unge, der har oplevet psykisk og fysisk vold i barndommen, og vil du gerne bliver klogere på senfølgerne af vold i opvæksten? Så sæt et stort kryds i kalenderen den 26. marts 2019, hvor TUBA inviterer til konference i Odense Congress Center. Her vil førende forskere og eksperter dele ud af deres viden under overskriften ”VOLDsom arv – senfølger ved psykisk og fysisk vold i opvæksten”. Hovedtaler er Per Isdal, som også afholder et dagskursus i forbindelse med konferencen. 

Læs mere om konferencen og tilmeld dig HER

Dagskursus med Per Isdal den 27. marts 2019

Den norske psykolog og psykoterapeut Per Isdal vil på dette kursus beskrive voldens grundlæggende natur og hvilken funktion, den kan have inden for sociale strukturer. Isdal vil også beskrive voldens logik og særlige psykologi. Via kliniske eksempler vil deltagerne kunne få en øget indsigt i vold som fænomen, herunder hvordan voldsudøveren forstår sin egen vold og hvordan dette kan blive årsag til ny vold. 

Prisen for dagskurset er kr. 1495,- pr. person. Hvis du bestiller din billet senest den 14. december 2018, får du 100,- i rabat. 

Ved mere end 4 deltagere fra samme arbejdsplads vil prisen være kr. 1295,- pr. deltager.

Prisen inkluderer forplejning i løbet af dagen. Alle priser er ex. gebyr. 

OBS! Har du tilmeldt dig TUBA-konferencen 2019? Så har du fået en rabatkode, der giver dig yderligere 200,- i rabat på prisen på dette kursus. Se koden på din billet til TUBA-konferencen. 

Læs mere om kurset og tilmeld dig HER

 

Kurser til fagpersoner

Med et kursus fra TUBA skærper du dine kompetencer indenfor arbejdet med børn og unge fra familier med misbrugsproblemer. 

TUBAs populære kurser og oplæg klæder dig på, og gør dig klogere på arbejdet med børn og unge fra familier med alkohol- og stofmisbrugsproblemer. Mange børn fra familier med misbrugsproblemer fortæller, at deres redning blev en voksen uden for familien, der så dem og viste dem en anden vej. Du kan blive den voksne, og med den rette viden, kan du handle endnu bedre. Alle oplæg indeholder både en teoretisk del og en mere praktisk del, hvor deltagerne, med udgangspunkt i egne erfaringer og praksis kan diskutere det valgte emne.

Kurser forår 2019: 

Den 27. februar i TUBA København:

"Dynamikker i en familie med misbrug - og konsekvenser for børnene."

Læs mere og tilmeld dig her

Individuelle kurser:

På TUBAs individuelle kurser tilrettelægger vi et kursus, der passer til jeres behov. TUBAs specialister har stor erfaring med at opkvalificere i følgende emner:

  • Hvad er et alkoholproblem?
  • Dynamikker i en familie med alkohol- og stofmisbrugsproblemer
  • Barnet i en familie med alkohol- og stofmisbrugsfamilie
  • Senfølger
  • Mødet med den unge/barnet
  • Dilemmaer og rådgivning
  • Den professionelles tvivl
  • Tidlig opsporing
  • Nødvendige samtaler

Hvad koster det?

Et oplæg på 2 timer koster 3.500 kr. + transport 

Et halvdagskursus koster 5.500 kr. + transport

Et heldagskursus koster 9.800 kr. + transport

Kurset afholdes af en af TUBAs terapeuter. Ønsker I derudover deltagelse af en ung, som fortæller sin historie, lægges der 1.000 kr. til prisen.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere eller booke et oplæg, så skriv til os på kursus@tuba.dk.

Brug for sparring om børn og unge fra familier med misbrugsproblemer?

TUBA tilbyder desuden supervision og sparring til fagpersoner. Prisen på dette er: 1.250 kr/time + transport. Kontakt kursus@tuba.dk.

Se derudover vores samtaleguide til fagpersoner

 

 

Til skolen

TUBAS skoletjeneste hjælper elever i folkeskolens ældste klasser med viden til at aftabuisere problemet med misbrug i hjemmet.  

Efter et oplæg fra TUBAs skoletjeneste har klassen fået viden om konsekvenserne af at bo og vokse op med forældre, der har et misbrugsproblem, og inspiration til gode samtaler. Det sætter vi fokus på, fordi viden forebygger mistrivsel og hjælper os med træffe gode valg for os selv og hinanden.  

Oplægget varer 2 klassetimer, og afholdes ofte i forbindelse med en emneuge eller lignende.

TUBAs skoletjeneste er et tilbud til 7.- 10. klasser i folkeskoler og på efterskoler samt udddannelsesinstitutioner. Pris aftales ved henvendelse til kursus@tuba.dk

Skriv til kursus@tuba.dk og få mere information om skoleoplæg

TUBAs undervisningsmateriale til 7.-10. klasserne er spækket med øvelser og debatskabende film samt en guide til læreren, hvis en sårbar elev træder frem. Materialet er oplagt sammen med temaerne alkohol, tabu og misbrug.

 

 

Kurser i online rådgivning

Gennem flere år har vi udviklet vores online rådgivning med både 1:1chat og gruppechat. Vi har udviklet samtalemodeller og undervisningsmateriale målrettet frivillige rådgivere. 100 frivillige har gennemført vores uddanelse i chatrådgivning og vi har været gæsteundervisere hos bla. Livslinien.

Baseret på vores erfaringer har vi også udviklet denne guide til chatrådgivning om, hvordan man kan opstarte en chatrådgivning. Vi deler gerne ud af vores erfaringer og tilbyder både undervisning i chatrådgivning og workshops i forbindelse med opstart af chat- og gruppechatrådgivning.

For yderligere information kontakt Camilla Rode Jensen på crj@tuba.dk

Print en plakat om TUBAs chatrådgivning til at hænge op.