Hej Camilla.

Tusinde tak, det betyder meget. Jeg har nu haft min sidste eksamen, som var Fysik/Kemi, hvor jeg fik et flot 7 tal. Havde jeg slet ikke regnet med. Tak for din ros, er meget taknemlig.

Først vil jeg lige sige,at jeg beklager, for at det har taget mig SÅ lang tid om at svare. Jeg ved ikke helt hvad der gik galt efter mine eksamnier, men jeg mistede alt mit overskud – hvilket vil sige jeg ikke har haft overskudet til svare, desværre. Mine eksaminer gik jo godt, og jeg er så tilfreds med alle min karakterer, men jeg mistede mit overskud da de alle var ovre. Det er ved at komme tilbage lige så stille, og jeg tænkte at jeg hellere måtte svare nu 🙂

Jeg synes det er okay at græde, helt sikkert. Det at græde minder mig om dengang jeg skulle være aller stærkest. Dengang jeg brugte hver nat på at græde mig selv i søvn. Jeg vil helst se på mig selv som en der ikke græder – men det kommer jeg nok ikke udenom. Jeg giver mig selv lov til at græde engang i mellem, og det er helt okay. Jeg vil bare ikke tilbage til dengang hvor jeg ikke kunne sove en nat igennem uden tårene løb ned af mine kinder. Jeg var ikke glad. Jeg var deprimeret. Jeg ved godt jeg stadig har en lang vej til at være lykkelig, men jeg er glad. Jeg har en masse venner der vil være der for mig, og jeg ser en dreng for tiden – hvad er der at være utilfreds med? Jeg ved godt jeg mangler en masse ting i livet, og den vigtigste er nok min far, men… Jeg skal jo videre på et tidspunkt. Måske er den tid nu? Men jo, jeg synes det er okay at græde, jeg vil bare ikke tilbage til tiden hvor jeg ikke glædede mig til andet end at komme tilbage i min seng om aftenen.

Jeg vil rigtig gerne have at du giver min mail, men hvis jeg oplyser den her, kan andre folk så ikke se den? Det er jeg nemlig ikke meget for.

Ja, min sommerferie er jo som sagt gået i gang. Indtil videre har jeg brugt ferien på mine venner og ham drengen jeg ser. Jeg er så glad for ferie. Det er en lettelse at være ude fra min skole – jeg havde det ikke godt der. Det var vel også en af grundende til, at mit fravær var så højt. Men også fordi jeg ikke magtede det. Jeg havde aldrig overskudet til at stå op om morgenen og sidde i skolen i 7 + timer. Det var alt for meget for min hjerne. I sær efter samtaledagen hvor jeg græd foran min lærer. Jeg pjækkede meget tiden efter. Min lærer var altid efter mig med mit fravær, men efter den dag hørte jeg aldrig for det igen. Så jeg nyder dagene uden skole, dagene hvor jeg ikke skal tænke på hvilken undskyldning jeg skal komme med fordi jeg ikke var i skole. De dage hvor jeg om morgenen sidder og nærmest tuder fordi jeg ikke vil afsted. Det er dejligt af være færdig. Jeg håber tiende bliver anderledes. Jeg VED tiende bliver anderledes.

Kærlig hilsen {navn}.