Online rådgivning

TUBAs online rådgivning til unge mellem 14 og 35 år, som er børn af misbrugere, består af chat, brevkasse og debatforum på tuba.dk.

Chatrådgivning

1til1chat
I 1til1 chatten kan du snakke helt anonymt med en af TUBAs rådgivere. Her kan du fortælle om lige netop de tanker og følelser, du går med. De fleste chats varer 30-60 min. For at sikre at så mange som muligt kan komme igennem, chatter vi allerhøjest 1½ time med den enkelte unge.

1til1chatten er en samtale, hvor du kan sætte ord på dine tanker, følelser og problemer, og hvor du kan fortælle, hvordan du har det med dine problemer. Sammen med rådgiveren kan du forsøge at finde frem til nogle handlemuligheder, som du føler, du kan gøre brug af. Rådgivning er ikke behandling, men en hjælp til selvhjælp. Det betyder, at rådgiveren tager udgangspunkt i dine tanker, oplevelser og ideer om, hvad du gerne vil og støtter dig i processen med at finde frem til de handlemuligheder, der føles rigtige for dig.


Læs mere om 1til1 chat.

Gruppechat
I Gruppechatten kan du tale med andre unge. Der er altid en rådgiver fra TUBA tilstede i chatten, som sørger for, at chatten kun benyttes af TUBAs målgruppe. Rådgiveren er også til rådighed for de unge, hvis der er noget de gerne vil spørge TUBA om, og rådgiveren er behjælpelig med at informere de unge om andre tilbud i TUBA, hvis de er interesserede i andre muligheder.


Læs mere om gruppechat.

Brevkasse

I TUBAs brevkasse kan du stille spørgemål til rådgiverne døgnet rundt. Du kan spørge om lige det, du går og tumler med. Intet spørgsmål er for stort eller lille. Du kan spørge helt anonymt, og du vælger selv, om dit spørgsmål skal offentliggøres her på siden. Vi besvarer spørgsmålene, så hurtigt vi kan. Der går højst 14 dage, inden du får svar.


Gå til brevkassen.

Debatforum

I TUBAs ung til ung-forum kan du dele dine tanker, følelser og oplevelser med andre unge, der måske har nogle af de samme erfaringer som dig. For at skabe et trygt og sikkert forum formidler vi ikke kontakt mellem unge. Personlige oplysninger som fulde navn, telefonnummer osv. vil derfor blive slettet fra indlæggene.

I hverdagene bliver det, du skriver, vist online med det samme. Webrådgivningskoordinatoren holder øje med debatterne og modererer efter behov. Når du laver indlæg i weekenderne, bliver de først offentliggjort mandag morgen, når koordinatoren har læst og godkendt dem.


Gå til debatten.