Testamente

Hjælp os med at hjælpe endnu flere unge 

Tusind tak, fordi du overvejer at donere hele eller en del af din arv til TUBA. Din gave kan gøre en stor forskel for børn og unge fra familier præget af misbrug. 

122.000 børn i Danmark vokser op i familier med alkohol- eller stofmisbrug. Konsekvenserne for de børn er store. Mange af dem kæmper med angst, lavt selvværd og depression, og hvis de ikke får hjælp, risikerer de at give de dårlige mønstre videre til næste generation. 

Heldigvis er der hjælp at hente. I TUBA kan unge, der er børn af alkoholmisbrugere få gratis rådgivning og terapi. Og vi kan se, at hjælpen virker. Ni ud af ti unge, der går i TUBA, oplever, at de får et bedre forhold til sig selv og blive i stand til at løse deres problemer. 77 procent siger, at de føler sig bedre rustet til at gå på arbejde eller i skole. 

Vælger du at betænke TUBA i dit testamente, kan du hjælpe endnu flere unge med at få hjælp til at håndtere deres eget liv. 

TUBA er fritaget for boafgift. Det betyder, at hele det beløb, du testamenterer til TUBA, bliver brugt ubeskåret til vores arbejde. 

Vi anbefaler altid, at du kontakter en advokat, når du skal oprette et testamente.