TUBA-konferencen 2018

Når unge har det svært: Viden, hjerteblod og hårdt arbejde

15. januar 2018 i Odense Congress Center

Arbejder du med udsatte unge – eksempelvis som psykolog, terapeut, behandler, pædagog eller leder for et behandlingssted – og vil du gerne opgradere dine professionelle kompetencer? På årets store TUBA-konference, Når unge har det svært: Viden, hjerteblod og hårdt arbejde, får du indsigt i den nyeste forskning og viden om terapi og unges psykiske sundhed. Sæt kryds i kalenderen den 15. januar 2018.

I TUBA arbejder vi systematisk og kontinuerligt med at opkvalificere vores fagpersonale. Vi forholder os nysgerrigt til vores fag og indsamler ny viden om terapeutisk behandling i vores arbejde med unge fra familier med problemer. Den viden vil vi gerne dele med fagpersoner fra hele landet. Derfor inviterer TUBA hvert år til konference med førende forskere og eksperter inden for psykosocialt og psykoterapeutisk behandlingsarbejde.

Konferencen er særligt for dig, der arbejder med udsatte børn og unge, eller har rådgivnings- og samtaleforløb med udsatte børn, unge og voksne fra familier med misbrugsproblemer eller andre dysfunktionelle forhold. 

I år er det de internationalt anerkendte forskere Bruce Wampold, Finn Skårderud og Jacob Piet, der deler ud af den nyeste viden. Og regionsleder i TUBA Dorthe Sund From videregiver erfaringer fra arbejdet med de godt 3000 børn og unge, som vi har i behandling hos os. Samtidig får du mulighed for at tilmelde dig en heldagsworkshop med to af eksperterne, hvor du kan gå endnu mere i dybden. 

Du får input til dit arbejde, skærper dine kompetencer og opnår kendskab til den nyeste forskning om unges mentale sundhed og det terapeutiske arbejde. Derudover kan du netværke og erfaringsudveksle med andre engagerede fagfolk i behagelige rammer i Odense Congress Center. 

Vi glæder os til at se dig! 

Henrik Appel,

landsleder i TUBA. 

Læs mere og se programmet HER