Chat

Samtalen varer op til 1 time. Du kan være helt anonym, og samtalen slettes automatisk, når chatten afsluttes.

Samtalerne opbevares og bruges til evaluering og udvikling af gruppechatten.

Kommentarer til chatten

TUBA: Camilla d. 01/11/2016 - 10:50

Gruppechat

Vi beklager at gruppechatten stadig har noget ustabile åbningstider. Vi kan desværre ikke garantere at gruppechatten er åben hver aften, hvorfor vi nu har lave åbningstiderne om, sådan at gruppechatten er åben 'nogen aftener'. vi åbner den selvfølgelig hver gang vi har mulighed for det. 

Line d. 12/09/2016 - 21:41

Hej tuba. Jeg har lige prøvet gruppe chat for første gang, her i aften. Det var ret nyt for mig, men også rigtigt rart at jeg fik en følelse af ikke at føle mig alene om hvordan jeg har det. Vi snakkede lidt om nogen råd til hinanden, og frem og tilbage. Det der slog mig nu her bagefter et så: at jeg faktisk synes det er lidt ærgerligt at når chatten lukker at man så ikke kan Læse beskederne mere, jeg tænkte bare at der måske også var andre end mig der syntes at det kunne være rar at kunne genlæse hvad man havde skrevet om, for lige at vende det en ekstra gang i tankerne. 

Hej
Jeg beklager at jeg har været så længe om at svare dig.
Jeg forstår sagtens at det kunne være rart at kunne læse beskederne også når gruppechatten er lukket. Vi har desværre ikke kunnet finde en løsning der gør det teknisk muligt, for dem der har deltaget i gruppechatten, at kunne læse beskederne efterfølgende.
Bedste hilsner
Camilla, TUBA