Natsværmer
Kortfilmen Natsværmer sætter fokus på det at vokse op i en familie med alkohol- eller stofmisbrug. I filmen ser vi misbruget gennem Kaspers øjne. Filmen er fiktion, men historien er virkelighed for alt for mange unge i Danmark lige nu.
TUBA og M&M Productions præsenterer kortfilmen Natsværmer. Skrevet og instrueret af Anders Walter og produceret af Kim Magnusson. Ide: Anders Walter og Henrik Appel, TUBA. Medvirkende: Jacob Lohmann, Sylvester Byder og Clara Rosager
Unge, der har forældre med alkoholproblemer, kæmper oftere med følelsen af ensomhed, lavt selvværd, nervøsitet og depression end unge, hvis forældre ikke har alkoholproblemer.
Kilde: Undersøgelse fra SDU
585.000
Vidste du at i Danmark er der 585.000 der har et skadeligt alkoholforbrug, der allerede har manifesteret sig i en fysisk og psykisk skade?
Kilde: Forebyggelsespakke Alkohol
122.000
Vidste du, at 122.000 børn lige nu vokser op i familier med alkohol- eller stofmisbrug?
Kilder: Sundhedsstyrelsens alkoholstatistik og rapporten Alkohol i Danmark 2015
Hos TUBA kan du vælge det forløb, der passer til dig, og tage kontakt når du er klar.

Chat
I vores chat kan du helt anonymt dele dine tanker med en rådgiver. Der er ikke andre end dig og chatrådgiveren, der kan se, hvad I taler om. Et trygt rum, hvor du kan stille spørgsmål, tale om det der er svært og blive guidet af vores erfarne rådgivere.

TUBA terapi
Et forløb i TUBA giver dig mulighed for at drøfte emner og udfordringer der fylder hos dig. Det kan være alt fra, hvordan du tackler lavt selvværd, manglende selvtillid, konflikter, parforhold og til at leve med en forælder, der har et misbrugsproblem.

Afdelinger
Find en afdeling tæt på dig eller giv os et kald, så hjælper vi dig med at finde en afdeling du kan være tilkyttet.
Fortællinger fra Unge

Jeg var altid bange for at gøre min far vred
Jeg havde problemer på studiet og tog kontakt til en psykoterapeut, der nævnte TUBA. Jeg tænkte: “Ja, ja, det er sikkert meget fint det hele”, men jeg troede ikke rigtig på det. Men så kom jeg til forsamtale, og jeg fandt ud af, at det var meget godt at få snakket med andre, der var i samme båd.

I TUBA blev jeg rummet med alt, hvad jeg er
Jeg kan indgå i sunde relationer nu. Jeg har kærlighed til mig selv. Mere selvtillid og mere selvværd. Det der med at føle sig forkert og ensom kan stadig overvælde mig, men jeg arbejder med det. Jeg er rigtig glad nu.