Støt os

  • Bliv frivillig

    Bliv frivillig i TUBAStøt

  • Mobilepay

    Send et valgfrit beløb til 72810Støt

  • Webshop

    Når du handler, støtter du børn af misbrugereStøt

TUBA kæmper for at forbedre forholdene for unge, der vokser op i familier med misbrugsproblemer. Og for hver en krone du giver, støtter du arbejdet for mere fokus, mere hjælp og mindre tabu. I vores webrågivning, i vores terapirum, i medierne og hos politikere. 

De unge har brug for din hjælp. Vil du være med? Med din støtte hjælper du unge til et mere tilfredsstillende liv. På forhånd mange tak.

De støtter os

Hvert år får TUBA uvurderlig støtte fra større og mindre fonde, legater, private, loger og virksomheder. Vores største bidragyder er Socialministeriets satspuljemidler, der sikrer en del af vores drift. Men vi er afhængige af private og offentlige bidragyderes donationer, der også gør det muligt at igangsætte nye projekter, så vi kan hjælpe endnu flere unge fra familier med misbrug. Derfor skal der lyde en stor og varm tak til jer, der støtter TUBAs arbejde.

Læs mere

Det kan betale sig

Vidste du, at du kan trække dit bidrag fra i skat? Se her hvordan du gør, og hvordan du får os til at gøre det - helt automatisk.

Uanset hvor ofte, eller hvor meget du støtter med, vil vi gerne takke dig for dit bidrag. Du er med til at hjælpe TUBA med at hjælpe unge, der har forældre med misbrugsproblemer.

Læs mere

Hvad går pengene til?

Vi kæmper hver dag for at optimere vores arbejde, så pengene kommer så tæt på børn og unge fra familier med misbrug som muligt. Her kan du se fordelingen af de midler, vi får tildelt.

Læs mere